Як Порошенко відкривав 25 Book Forum у Львові (фото, відео)

IMG_3111

Сьогодні, 19 вересня, Президент України Петро Порошенко урочисто відкрив 25 ювілейний Book Forum у Львові, передає кореспондент Дивись.info.

Президент підкреслив символічність проведення форуму видавців, адже українське книговидання ще у 15 столітті розпочалося саме у Львові з відкриття перших друкарень.

«Саме з тих часів Львів став в Україні містом з широко відкритими воротами для європейської культури. Україна змінюється, змінюється і наш форум. Цього року він оновився і став BookForumLviv. Це не просто нова назва – це нова амбіція, заявка на створення активного культурного перехрестя в Центральній Європі», – переконаний Президент України.

«25 років - це досить поважний вік для літературного фестивалю, враховуючи те, що становлення саме припало на час криз та перетворень. Україна змінюється і змінюється наш форму. Цього року він оновився і став - "Book Forum". Це не просто нова назва, - це нова амбіція», - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, 25 Book Forum триватиме з 19 по 23 вересня. Цьогоріч організатори підготували понад 900 цікавих подій, презентацій та дискусій.

Читайте також: 250 тонн книг та понад 900 подій: у Львові стартував 25 Book Forum (фото)

Повна програма заходів на сайті bookforum.ua

Придбати квитки можна на сайті: bookforum.ua

ІА Дивись.info — офіційний інформаційний партнер 25 BookForum

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: