Facebook запустив свій внутрішній сервіс знайомств. Як він працює

b3bc3a65-3a0a-4f17-b046-6296d720baac

Facebook запустила в Колумбії публічне тестування свого сервісу знайомств Facebook Dating.

Про це пише TechCrunch.

Facebook Dating вбудований в додаток соціальної мережі для iOS і Android. Сервіс доступний тільки для користувачів старше 18 років і пропонує створити окремий профіль з фотографіями і розповіддю про себе.

При цьому під час створення сторінки користувач може вибрати стать, а в якості потенційного партнера вказати не тільки чоловічий чи жіночий гендер, а й інші варіанти - наприклад, «трансгендерна жінка».

Додаток шукає користувачів в радіусі 100 км і поки, на відміну від найближчого конкурента Tinder, повністю безкоштовний.

Крім окремого профілю, в Facebook Dating з'явиться окремий чат, в якому можна буде обмінюватися тільки текстовими повідомленнями і емодзі. Крім рекомендацій, користувач може написати повідомлення будь-якій людині в рядку пошуку - але не більше, ніж 100 людям на добу.

Facebook анонсував сервіс знайомств навесні 2018 року. Глава компанії Марк Цукерберг заявив тоді, що додаток дозволить користувачам соціальної мережі підібрати кандидатів для серйозних стосунків, «а не просто інтрижки».

Обмеження планують зробити жорсткими - сервіс не буде доступний для користувачів Facebook з невільним статусом в анкеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: