У якому з районів Львова найпривабливіші ціни на житло в новобудовах

ukrainemap_lviv_panorama

Актуальними для охочих придбати житло залишаються ціни. В порівнянні із травнем, станом на кінець літа цьго року, ціни на квартири у новобудовах Львова дещо змінилися.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

У деяких район квартири подешевшали, а у деяких - навпаки.

За інформацією сайту із новобудов ЛУН, лідером за ціною квартир у новобудовах Львова залишається Галицький район (центральна частина міста). Якщо в травні цього року ціна за квадратний метр в новобуді становила 31 500 грн, то станом на серпень, ціна значно збільшилась до 32 800 грн за м².

Наступними після Галицького і майже на одному рівні продовжують залишатися Залізничний, Личаківський та Франківський райони.

Отож, зараз ціни за квадратний метр у новобудовах цих районів майже на одному рівні. Залізничний район - 18 700 грн за м², Личаківський - 18 500 грн за м² та Франівський район - 18 300 грн за м². Але, якщо порівнювати із травнем цього року, то картина дещо змінилася також, зокрема, в Залізничному районі квартири майже на тисячу гривень за квадрат в новобудові подорожчали. Тоді квартири тут коштували 17 900 грн за м².

Якщо взяти Личаківський та Франківський райони, то тут навпаки - квартири подешевшали. У травні житло в новобудовах коштувало Личаківський район - 19 900 грн за м² та Франківський - 19 500 гривень за квадратний метр.

Найдешевші квартири залишаються у Сихівському районі, але ціна знову ж таки за три місяці змінилася. У травні 2018 року квартиру в новобудові в Сихівському районі можна було придбати за 14 900 грн за метр квадратний. А вже у серпні цього ж року на 200 гривень дорожче - 15 100 грн за м².

Читайте також: Як змінилися ціни на квартири в новобудовах Львова за останні три роки

Наступним за ціновою категорією і, можна сказати, найпрактичнішим є Шевченківський район - він дуже близько розташований від центру міста і ціни на квартири тут досить демократичні. Проте, порівнюючи із травнем, ціна на квартири в новобудових збільшилася майже на тисячу гривень за один метр квадратний. Травень - 15 900 грн за м², серпень - 16 700 грн за м².

Як зазначають девелопери, при виборі розташування майбутнього помешкання варто звернути увагу на транспортну розв’язку та супровідну інфраструктуру (крамниці, аптеки, розважальні заклади, парки тощо). Наприклад, новий житловий комплекс на вулиці Під Голоском розташований у кількох сотнях метрів від Брюховицького лісу, більше відомого як «легені Львова» (загальна площа лісового масиву – понад 3 тисячі га). Водночас, вулиця Під Голоском знаходиться у 5-7 хв їзди від оперного театру і, відповідно, центру Львова, а поряд із вулицею розташована велика транспортна артерія міста – проспект Чорновола.

Варто зауважити, що мешканці нового ЖК від компанії «Львівська Мрія» отримають разом із квартирами зручну інфраструктуру: у комплексі передбачений підземний паркінг, дитячий майданчик, місце для господарських цілей, а поряд розташовані супермаркети, фітнес-центри, садочок, школа тощо.

16-поверховий будинок на 2 секції буде зведений за монолітно-каркасною технологією з використанням керамоблоків. Стіни будуть утеплені мінватою, а плаский дах покриється рубероїдом.

Читайте також: У Львові збудують новий житловий комплекс, з’явилися деталі проекту

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: