Смачна реальність: що можна приготувати у мікрохвильовці Gorenje

82333-1

Звикли використовувати мікрохвильову піч лише для підігріву вже готової їжі і вважаєте, що на цьому її «повноваження» закінчуються?

*промоція

А як щодо того, що вона цілком може замінити повноцінну кухонну плиту в екстрених умовах? Ця неочікувана заява має цілком реальне підтвердження – насправді, у СВЧ-пічці можна приготувати дуже багато простих повсякденних і навіть святкових страв. Головне – придбати дійсно якісну, надійну та функціональну мікрохвильовку та дати волю фантазії.

Оптимальний варіант для кулінарних експериментів – продукція торгової марки Gorenje. Вона відрізняється високою якістю, тому точно не підведе у процесі перевірки різноманітних «лайфхаків» та рецептів.

5 страв, які можна приготувати за допомогою СВЧ-печі Gorenje

Представлені на www.moyo.ua мікрохвильові печі Gorenje здатні на створення справжніх шедеврів. Отже, вони можуть бути використані для приготування:

  1. Запіканок. Так-так, улюблені з дитинства сирні запіканки з цукатами, ягодами, корицею чи яблуками можна оперативно приготувати саме за допомогою мікрохвильової печі. Звичайно ж, не залишаються осторонь і м’ясні, овочеві чи фруктові запіканки – для їх «виконання» також цілком достатньо потужної СВЧ-печі. Головне – підібрати правильний рецепт.
  2. Кексів та бісквітів. Напевне, рецепт кекса в кружці – того самого, з какао та топленим маслом, знає кожен другий. Цілком логічно, що на сьогодні його рецепт пережив десятки суттєвих змін і був доведений майже до ідеалу. Так само й з бісквітами – принцип їхнього приготування майже не відрізняється від кексів (змінюється лише форм-фактор та список інгредієнтів).
  3. Корисних цукерок. Всі люблять смачні цукерки зі злаковими культурами у цукровому сиропі. А якщо цукор замінити на мед, а все інше залишити відповідно до класичного рецепту? Не обов’язково використовувати для приготування цих смаколиків духовку – цілком достатньо буде й мікрохвильовки.
  4. Картопляних чіпсів. Смачні снеки також можна приготувати вдома – для цього знадобиться лише картопля, оливкова олія, прованські трави та трішки терпіння. Чіпси виходять точно не гірші, ніж звичайні магазинні – особливо, якщо приготувати для них ще й оригінальний соус.
  5. Жульєну. Напевне, немає у світі людини, яка б не любила справжній французький жульєн. Гідну альтернативу цій страві можна приготувати самостійно у мікрохвильовці. Рецепт страви слід варіювати в залежності від власних смакових уподобань.

Мікрохвильові печі Gorenje – це чудова можливість готувати улюблені смаколики, майже не прикладаючи зусиль.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: