У Львові обрали три найкращі стартапи

picture2_kak-sozdat-uspesh_336053_p0

Три стартапи зі Львова пройшли у фіналісти міжнародного змагання  «Seedstars World» від організації «Seedstars» під час львівського етапу заходу, що відбувся 20 жовтня за підтримки «Omidyar Network».

Серед переможців змагання – UATAG, рішення, яке пропонує захист предметів мистецтва від підробки, AgroportEx.Bi, мобільний додаток, який забезпечує прямий доступ покупців зі всього світу до перевірених первинних органічних виробників, та Connect.Axsys – платформа для автоматизації бізнесу та клієнтської підтримки для салонів краси. Саме ці команди будуть представляти Львів на міжнародній конференції «Seedstars Ukraine» у Києві.

Компанія «Seedstars» вже визначила фіналістів в Дніпрі, Одесі та Києві. Під час конференції львівські стартапи будуть змагатись з іншими командами за можливість представити країну на Глобальному саміті у Швейцарії, де зможуть виграти близько 1 млн доларів США на розвиток своєї ідеї. Переможець стане учасником глобальної мережі підприємців з доступом до менторів та інвесторів з 65+ країн світу.

Захід у Львові відбувся у партнерстві із Omidyar Network, локальним партнером  Radar Tech, а також Chasopys, 1991 Open Data Incubator та Jam’s catering.

«Львів став нашою останньою зупинкою у пошуку стартапів по містах України. Усі фіналісти досить сильні і мають усі шанси вибороти місце серед стартапів з усього світу, які візьмуть участь у Глобальному саміті у Швейцарії», – сказала Євгенія Шевченко, представниця компанії «Seedstars», організаторка події у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: