Гройсман порадив звільнитися керівництву "Укрпошти", після заяв про можливе припинення доставки пенсій

14131716_14131657_14135513401551vitsepremerministrukrainyivladimirgro
Фото: відкриті джерела

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв не допустити припинення Укрпоштою доставки пенсій і запропонував менеджменту піти у відставку в разі незгоди з його позицією.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

«Призначений на конкурсній основі менеджмент (Укрпошти - ред) має вирішувати проблеми компанії, а не брати людей у заручники своїх управлінських рішень» - сказав прем’єр-міністр, коментуючи інформацію про можливість закриття кількох тисяч відділень компанії, що ускладнить доставку не тільки кореспонденції, а й пенсій.

Гройсман запевнив, що не допустить такої ситуації.

«Економити хай починають з себе – своїх заробітних плат. Якщо менеджмент "Укрпошти" не розуміє важливості соціальної функції компанії, і це буде їхня незмінна позиція, я б радив їм всім зібратися, написати заяви і перейти на іншу роботу», –обурився прем’єр.

Він додав: "ми призначали менеджмент на конкурсних засадах не для того, аби вони брали в заручники всіх, особливо пенсіонерів".

Гройсман нагадав, що нещодавно в "Укрпошту" була призначена незалежна наглядова рада і Кабмін планує звернутися до неї з проханням дати оцінку ситуації та вплинути на керівництво компанії.

За словами прем’єра, якщо компанії не вистачає коштів – можна подумати над розвитком тих напрямків діяльності, які перетворять "Укрпошту" в прибуткову компанію і дозволять платити працівникам гідну зарплату.

Раніше голова Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що компанія має намір закрити близько 7 тисяч поштових відділень, і доставку пенсій громадянам можуть припинити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: