Україна хоче увійти до топ-50 рейтингу Duing Business, - заступник міністра економічного розвитку і торгівлі у Львові

IMG_8966

Про це заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук заявив вчора, під час Міжнародного економічного форуму у Львові.

Duing Business – рейтинг країн зі сприятливості бізнес-клімату та зручності ведення бізнесу для підприємців. За 4 роки Україні піднялася в цьому рейтингу на 41 позицію (з 112 на 71).

«Нам важливо не просто підтримати бізнес, а створити умови, аби не заважати, - зауважив Михайло Тітарчук. - В 2013, 2014 роках ми в рейтингу були поза сотню. Але суть полягає в тому, що є певні закони й норми ще з радянського часу і їх треба відмінити. Системна, бюрократична машина не зовсім рада цьому. Але на сьогодні ми маємо близько 500 відмінених нормативних актів, що спрощує ведення бізнесу. Але це не просто нормативно-правові акти й постанови, іноді це бувають закони. Позиція 71 показує, наскільки ми перебуваємо у правильному русі».

Нагадаємо, вчора у Львові стартував 18 Міжнародний економічний форум у Львові. Цьогорічне гасло форуму «Львівщина – хаб можливостей». Відкрився форум виставкою «Схід-Експо», на якій представили свої вироби 70 підприємців з Донеччини та Луганщини. Виставка стала можливою за підтримки ПРООН.

Читайте також: На Львівщині запрацювала сонячна електростанція, здатна живити піврайону (фоторепортаж)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: