Скільки Садовому нарахували відрядних за рекламний тур та як на Львівщині працює медреформа. Головне за день

14643176_1214800725225676_1139156121_n

Підсумовуємо головні події дня.   

Скільки нарахували Садовому відрядних за рекламний тур, як на Львівщині працює медреформа, куди поїхати на вихідних — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 8 листопада.

Рекламний тур Садового

Наприкінці літа та восени мер Львова Андрій Садовий влаштував велике турне Україною. Він відвідав десятки міст та містечок під приводом «промоції Львова» та розвитку зв’язків з іншими містами. Втім, практична користь від такого турне залишається загадкою. Якихось домовленостей з іншими містами, інвестиційних проектів у Львів чи чогось іншого, крім заголовків на сайті ЛМР «Місто Запоріжжя (назви міст змінні) має прекрасні перспективи, – сказав Садовий», мер назад до Львова не привіз. Детальніше читайте в матеріалі — «У ЛМР Садовому за рекламний тур Україною нарахували десятки тисяч гривень відрядних (документи)»

Втричі вищі зарплати та вдячні пацієнти

фото: 24 Канал

Червоноградські лікарі лідирують за кількістю підписаних декларацій з пацієнтами. Станом на 5 листопада це 78,36%  декларацій. Але попри це тривають виїзні прописні кампанії. Зокрема, до пенсійного фонду та фондів соціального страхування. Роблять це медики для того, аби бути максимально близькими до людей. Як на прикладі одного міста на Львівщині працює медреформа читайте за посиланням.

Найбільша мережа муніципальних паркоматів

У Львові запустили нову послугу сплати за паркування. На паркоматах можна сплачувати за паркування за допомогою банківської картки як контактно, так і безконтактно. У Львові вже встановлено 18 паркоматів, які облаштовані POS-терміналами. Встановили паркомати за участі VISA та Приватбанку, які спільно фінансували проект, тож місто не витратило на це бюджетних коштів. Деталі за посиланням.

Про наслідки польсько-української війни за Львів 1918 року

Світлина з допису Оссолінських зустрічей.

Про наслідки польсько-української війни за Львів 1918 року у Львівській національній науковій бібліотеці України ім. В.Стефаника у рамках Оссолінських зустрічей дискутували науковці –  Мацей Козловський та Ярослав Грицак. Тези із зустрічі читайте за посиланням.

Мандрівка княжим містом Белз

Фото: Державний історико-культурний заповідник у Белзі

Цього разу в межах проекту Персональний гід Львівщиною, що реалізовується спільно з управлінням туризму ЛОДА, запрошуємо читачів до мандрівки княжим містом Белз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: