Ганущин про третій рік роботи та львівські десантники в об’єктиві Дивись.info. Головне за день

IMG_1020

Підсумовуємо головні події дня.   

Як Ганущин відзвітував за третій рік роботи Львівської облради, львівські десантники в об’єктиві Дивись.info, а також власники «євроблях» провела акцію протесту під стінами Ратуші — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 20 листопада.

Як Ганущин відзвітував за третій рік роботи

Про третій рік роботи Львівської обласної ради VІІ скликання сьогодні відзвітував її голова Олександр Ганущин. За його словами, пріоритетами у роботі ради були зокрема розвиток інфраструктури, проекти місцевого розвитку, енергозбереження в бюджетній сфері, екологія, транскордонне та міжнародне співробітництво, національна пам’ять та допомога ЗСУ, співпраця Львівщини та Луганщини. Деталі за посиланням.

До Дня ДШВ

Завтра, 21 листопада, Україна відзначатиме День Десантно-штурмових військ. У Львові дислокується 80-та окрема десантно-штурмова бригада ЗСУ, тож львівські десантники неодноразово потрапляли в об’єктив наших журналістів: на військових навчаннях, урочистостях, акціях та поминальних заходах. Відтак, пропонуємо пригадати кілька цікавих подій та матеріалів з нагоди професійного свята українських десантників. Деталі за посиланням.

Протест під стінами Ратуші 

Сьогодні вранці, 20 листопада, власники автомобілів на іноземній реєстрації влаштували акцію протесту під стінами Львівської міськради, передає кореспондент Дивись.info. На площу Ринок пікетувальники заїхали автомобілями, які запаркували під самою Ратушею. Деталі за посиланням.

Виставка дня

Сьогодні, 20 листопада у Львові в галереї «Зелена канапа» відкрилась перша персональна виставка скульптора Романа Домашича. В своїх роботах художник піднімає теми, які його зачіпають, надихають та заспокоюють, а часом турбують, обурюють та непокоять. Митець каже що в його персоні живе два типи скульптора. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: