5 провалів та проривів України після Революції Гідності. Головне за день

141121140613_maksym_balandyukh_976x549_maksymbalandyukh
Фото: Максим Баландюх

Підсумовуємо головні події дня.    

5 провалів та проривів України після Революції Гідності та як у Львові відзначають 5-ту річницю Революції Гідності — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 21 листопада.

5 проривів українців після Революції Гідності

Революція Гідності, річницю початку якої відзначаємо сьогодні, 21 листопада, безумовно призвела до значних змін у нашому суспільстві. Журналісти Дивись.info зібрали кілька експертних думок про суттєві, назвемо їх умовно, прориви, України й українців за ці 5 років. У наступному огляді ви побачите 5 «провалів» після Революції Гідності, на які ми теж хотіли би звернути увагу. Деталі за посиланням.

5 провалів України після Революції Гідності

Зміни у суспільстві, які започаткувала Революція Гідності, були не лише позитивними. На жаль, у деяких сферах життя українців ситуація тільки погіршилася. Журналісти Дивись.info зібрали кілька експертних думок про, назвемо їх умовно, провали України за ці 5 років. Деталі за посиланням.

Як у Львові відзначають 5-ту річницю Революції Гідності

Сьогодні, 21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи. Зокрема, у Львові на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку кілька сотень львів’ян вшанували 5-у річницю Революції Гідності. Деталі за посиланням.

Врятувати прапорщика Гадуп’яка

Перевдягнути у цивільний одяг і викликати «швидку» з Луганська – таке рішення було прийняте у Луганському аеропорту 2 липня 2014 року, коли під час вибуху протитанкової міни постраждав прапорщик 80-ої бригади Петро Гадуп’як. Він пролежав майже два місяці у лікарні, з яких 17 днів – у реанімації. Тим часом дружина Петра Галя вирушила зі Львова, щоби допомогти вибратися йому з окупованої території. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: