У Львові стане більше пішохідних вулиць та що і де купувати в Чорну п'ятницю. Головне за день

IMG_1336

Підсумовуємо головні події дня.     

У Львові стане більше пішохідних вулиць, Скільки проектів подала Україна на Програму транскордонного співробітництва за фінансування ЄС, Де у Львові шукати знижки у Чорну п'ятницю — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 22 листопада.

У Львові стане більше пішохідних вулиць

У Львові стане більше пішохідних зон у центральній частині міста. Зокрема підрядна організацією ТОВ «БУДКОМІНВЕСТИЦІЯ» на замовлення Галицької районної адміністрації виконує роботи з ремонту вул. Руданського. Вартість робіт згідно договору 3 млн. грн. Після завершення робіт вулиця буде повністю пішохідною. Деталі за посиланням.

Скільки проектів подала Україна на Програму транскордонного співробітництва за фінансування ЄС

У рамках другого конкурсного набору Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» отримано загалом 250 проектних заявок. Це вже другий конкурсний набір програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна», який передбачає відбір невеликих проектів з бюджетом до 60 тисяч євро, спрямованих на співпрацю у сфері промоції історико-культурної спадщини прикордоння та природну спадщина цих місцевостей. Деталі за

Де у Львові шукати знижки у Чорну п'ятницю

Триденний розпродаж, створений за мотивами американської Black Friday, стартує в українських магазинах вже в п’ятницю (а десь — і раніше). Щоб не розгубитися у вирі знижок, ми склали короткий гід — що і де купувати. Деталі за посиланням.

Подорож місцями народження видатних українців 

Цього тижня в межах проекту Персональний гід Львівщиною, що реалізовується спільно з управлінням туризму ЛОДА, запрошуємо читачів у захоплюючу подорож місцями, де що були колисками видатних українців. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: