Ганущин розповів, що зміниться у співпраці з Луганщиною через воєнний стан

IMG_1612

У напрямку співпраці зі сходом Львівщина по-новому розпрацює програму на наступний рік.

Про це в інтерв'ю ІА Дивись.info розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. 

За його словами, це буде потрібно для того, аби змогти реагувати у тих сферах, де Львівщина може це зробити.

"Що стосується наших відносин, то ми розуміємо, що у сфері цивільній нам треба ще більше налягти на обміни, подумати про те, щоб відбувався якийсь перетік українського бізнесу зі Львова туди, аби були відкриття якихось львівських мануфактур шоколаду, кави і так далі, аби ми показували, що проникність відбувається на такому рівні.

Нам дуже хотілося би зачепитися у сфері медицини, ми поки що не придумали, як, але зараз мусимо і це питання вирішити. Вони перебрали у нас методологію конкурсу по мікропроектах, зараз ми хочемо її істотно відкоригувати. Я навіть думаю, що кілька людей зі Львівщини піде туди на роботу і будуть займатися цільово цим питанням", - пояснив голова Львівської обларади.

Читайте також: Змінимо країну разом: Львівщина надалі співпрацюватиме з Луганщиною (фото)

"І, сподіваюся, що ці напрямки, які озвучувалися раніше, будуть істотно підсилені на наступний рік, адже Україна вперше стала на стежку воєнного стану. Це явище нове для всіх влад, особливо для тих, де влада не працювала кілька останніх років у режимі військово-цивільної адміністрації, а на Луганщині вона працювала в такому режимі. І для них цей перехід не буде чимось кардинально новим, як, наприклад, буде для Одещини чи Херсонщини та Миколаївщини", - сказав Ганущин.

Повний текст інтерв'ю читайте за посиланням: Домовилися про збільшення фінансування військкоматів та військових частин через події в Україні, - голова ЛОР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: