В Австрії розробили окуляри-антидепресанти (відео)

814038

Австрійська компанія Pocket Sky розробила сонцезахисні окуляри, які насправді пропускають сонячне світло до людських очей.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Австрійська компанія розробила сонцезахисні окуляри, які насправді пропускають сонячні промені до людських очей», - йдеться у повідомленні.

У компанії назвали свою знахідку «небом, яке можна носити з собою», і додали, що нові окуляри працюють так само, як і лампа для світлотерапії - шляхом "пропускання сонячних променів в очі».

Новий високотехнологічний продукт світить як і денне світло, і таким чином окуляри перешкоджають продукції мелатоніну в організмі протягом хмарних днів.

На думку винахідників, їхня розробка повинна допомогти людям краще пережити депресивні дні взимку та краще почуватися після джетлагу.

За словами співзасновника компанії Марка Валлерберга, нові окуляри можуть також допомогти людям, які працюють по змінах, оптимізуючи їхній щоденний ритм.

Зазначається, що нові технологічні окуляри коштуватимуть 19 євро. На початку 2019 року їх продаж розпочнеться у скандинавських країнах. З часом продукт буде також доступний в інших європейських країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: