Чим дивуватимуть львів’ян під час різдвяних свят та розповідь волонтерів про те, що додає їм сил. Головне за день

IMG_1034

Підсумовуємо головні події дня. 

Чим дивуватимуть львів’ян під час різдвяних свят, львівські волонтери про те, що додає їм сил,  а також міфи та реальність про штучне запліднення — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 5 грудня.

Чим дивуватимуть львів’ян та гостей міста під час різдвяних свят

Цього року на львів’ян та гостей міста чекає чекає насичена програма святкувань. Сьогодні, 5 грудня, у Львівській міській раді розповіли про деталі та програму новорічно-різдвяних святкувань. Слоганом цьогорічних різдвяних свят у місті Лева є – «Тепле Різдво у Львові». Деталі за посиланням.

Втома — не аргумент

Фото ілюстративне. Джерело: Час-Дій

До Міжнародного дня волонтера Дивись.info поспілкувалася з кількома львівськими самовідданими добровольцями з різних сфер діяльності, аби зрозуміти їхню мотивацію робити безкорисливі справи. Деталі за посиланням.

Штучне запліднення: міфи та реальність 

Репродуктивні технології розвиваються швидше ніж пересічні люди – майбутні мами та тати – дізнаються про можливості, що відкриваються перед ними на шляху до батьківства. Ми вирішили дізнатися правду про цю, овіяну таємничістю, сферу медицини. Про міфи, які супроводжують штучне запліднення, нам розповіла Роксолана Семчишин – завідувачка напрямку допоміжних репродуктивних технологій Medicover Fertility в Україні, кандидат медичних наук, лікар-репродуктолог та лікар ультразвукової діагностики. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: