Як змінилася українська армія за останні роки та куди поїхати на вихідних. Головне за день

IMG_6615-630x420

Підсумовуємо головні події дня.  

Як змінилася українська армія за останні роки та куди поїхати на вихідних — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 6 грудня.

До дня ЗСУ

Сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають день ЗСУ. Дата свята Збройних сил України пов’язана з важливою подією, яка відбулася вже після проголошення незалежності — 6 грудня 1991 року. Саме в цей день Верховна рада прийняла закони «Про оборону України» та «Про Збройні сили України», а також в залі парламенту було зачитано текст Військової присяги. ІА Дивись.info підготувала для вас інформацію, як змінилися Збройні сили України за останні роки, який шлях реформ за стандартами НАТО проходить ЗСУ нині та чи вдалося досягти гендерної рівності в армії. Деталі за посиланням.

Також читайте інтерв'ю з експертом Центру військово-правових досліджень Олександром Мусієнком про те, що позитивного відбулося в ЗСУ і негативного. Деталі за посиланням.

Куди поїхати на вихідних

Вілла Турек, фото Туристичний Інформаційний Центр Стрия

Цього разу у межах спільного проекту Дивись.info, управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації та «Дуже радіо» пропонуємо туристичний маршрут в місто Стрий, що на Львівщині. Стрий – третє за величиною місто на Львівщині, розташоване на лівому березі річки Стрий. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: