Кого втратив світ у 2018 році та якими були перші кроки ІТ у Львові. Головне за день

IMG_2850

Підсумовуємо головні події дня.     

Як у центрі Львова встановлювали головну святкову ялинку міста, якими були перші кроки ІТ у Львові, а також згадали відомих осіб, без яких світ став тьмянішим у 2018 році — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 11 грудня.

Кого втратив світ

2018 року світ втратив багато видатних особистостей. Померли великі музиканти, талановиті актори, політичні лідери, письменники. Хтось помер після важкої хвороби, хтось — від старості або через трагічну випадковість. Деталі за посиланням.

Як у центрі Львова встановлювали головну святкову ялинку міста

Сьогодні на площі перед оперним театром почали встановлювати головну ялинку Львова. Цьогоріч зелену красуню місту знову подарували. Її висота сягає 20 метрів та приїхала з села Буда Яворівського району Львівщини. Минулорічна ялинка була висотою у 18 метрів. Для неї закупили гірлянду жовтого кольору з-за кордону, довжина якої близько 8 кілометрів. Деталі за посиланням.

Українська кремнієва долина

Фото з сайту ТвоєМісто. Автор: SoftServe

Розробка програмного забезпечення на квартирі, борги по зарплаті та інші нюанси — так стартував розвиток IT у Львові. Співзасновник компанії SoftServe Тарас Кицмей розповів детальніше, чому компанії могли перебувати у стані стартапу не один і не два роки, з якими труднощами стикалися тодішні програмісти та що заважало галузі розвиватися швидше. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: