Найпопулярніші запити в Google: що шукав весь світ у 2018 році

816270

Google традиційно опублікував глобальний звіт про найпопулярніші запити у пошуковику.

 

Цьогоріч половину сходинок у рейтингу зайняли смерті відомих людей, Демі Ловато очолила список виконавців а Меган Маркл стала «персоною року».

На першому місці у світомому рейтингу пошуків опинився Чемпіонат Світу з футболу 2018. Далі у запитах лідирує Avicii - це псевдонім популярного шведського музиканта та ді-джея Тіма Берглінга, якого знайшли мертвим 21 квітня 2018 року.

На третій сходинці знаходиться Мак Міллер - відомий американський реп/хіп-хоп-виконавець, композитор та продюсер, який також помер у 2018, ймовірно, через передозування наркотиками.

Далі за популярністю йде ім'я Стена Лі - американського письменника, редактора та видавця. Він був головним редактором Marvel Comics і саме тією людиною, яка у співпраці з колегами подарувала світу Людину-павука, фантастичну четвірку, Залізну людину, Тора, Халка, та багатьох інших відоміх супергероїв компанії Marvel Comics. Стен Лі помер 12 листопада 2018 року.

На п'ятій сходинці знаходиться запит «Чорна пантера» - дітище згаданої вище Marvel Comics. На 26-й день прокату стрічка  про супергероя "Чорну пантеру" - правителя вигаданої африканської держави Ваканда із найсучаснішими технологіями на планеті, зібрала 1 млрд доларів.

На шостому місці фігурує Меган Маркл - американська акторка та супермодель, яка  6 березня 2018 року стала дружиною британського принца Гаррі та отримала титул герцогині Сассекської. Вона ж, за статистикою Google, стала «персоною року».

Далі у пошуковику йде Ентоні Бурден - відомий шеф-кухар, письменник та ведучий американського телеканалу CNN наклав на себе руки у віці 61 року.

На восьмій сходинці йде Джасей Двейн Онфрой, відомий під псевдонімом XXXTentacion — американський репер, співак та автор пісень. 18 червня цього року на репера напали, коли той виходив зі свого мотосалону. Від отриманих травм чоловік впав у кому і згодом помер у лікарні.

Після нього йде Стівен Гокінг - всесвітньо відомий фізик-теоретик та активний популяризатор науки, який помер у віці 76 років.

І завершує десятку Кейт Спейд - американський дизайнер і творець однойменної марки сумок, одягу і аксесуарів, які наклала на себе руки. 55-річну Спейд виявили мертвою в спальні її квартири на Манхеттені; навколо її шиї був обмотаний шарф, прив'язаний до дверної ручки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: