Де покататися на лижах та коли зникнуть черги у львівські садочки. Головне за день 

46983612_2263062993764500_8056200921681494016_o
фото: facebook.com/officialbukovytsia

Підсумовуємо головні події дня. 

Куди поїхати покататися на лижах, коли зникнуть черги у львівські садочки, як на Львівщині вдалось зменшити кількість ДТП на 20% — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 13 грудня.

Електронна черга в дитячі садочки Львова

Вже з наступного, 2019 року, реєструвати дитину в садок батьки повинні з першого робочого дня вересня. Журналісти ІА Дивись.info розпитали про всі технічні моменти в керівника проекту по реформуванню дошкільної системи обліку та компанії, яка розробила сайт електронної черги в дитячі садочки Львова. Деталі за посиланням.

Як на Львівщині вдалось зменшити кількість ДТП на 20%

У Львові підбили підсумки інформаційної кампанії «Не жени, Україно!», мета якої — нагадування громадянам про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Цей проект реалізовувався у Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Харківській, Хмельницькій, Херсонській областях та у містах Київ та Одеса за підтримки Європейського інвестиційного банку. Завдяки реалізації інформаційної кампанії рівень ДТП на дорогах Львівської області, рівень ДТП з негативними наслідками зменшилась більше, ніж на 20%. Деталі за посиланням.

Які відвідати гірськолижні курорти Львівщини

фото: play-karpaty.com

Засніжені схили Карпат манять своїми краєвидами та різноманіттям активного відпочинку, пропонуємо добірку гірськолижних курортів Львівської області. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: