Щедра акція, де головним призом є поїздка до Парижа, триває у Львові ще тиждень (деталі)

disneylandparis23-696x428 (1)
Фото: incomartour.com.ua

Рівно тиждень залишився до завершення щедрої акції від будівельної компанії «Львівська Мрія».

*промоція

Згідно з умовами акції, кожен, хто придбає квартиру у житлових комплексах «Львівська Мрія» (вул. Княгині Ольги 1-5 та вул. Під Голоском), автоматично стане учасником розіграшу сімейної подорожі до Паризького Діснейленду.

Родину щасливчиків, яка вирушить до французької столиці у місцевий Діснейленд, визначить під час розіграшу, що має відбутися 22 грудня цього року. Партнером акції є мережа туристичних агенцій «Поїхали з нами» ( Кн. Ольги,114).

Для участі в акції потрібно встигнути придбати житло у компанії «Львівська Мрія» до 21 грудня цього року. Наразі компанія пропонує 1,2 та 3-кімнатні квартири у житлових комплексах на вул. Княгині Ольги 1-5 та вул. Під Голоском.

Детальніше про паризький Діснейленд (який був визнаний найбільшим у Європі) читайте тут.

ЖК «Львівська Мрія» на вул. Княгині Ольги 1-5 нещодавно отримав дозвіл на проведення будівельних робіт. ЖК на вул. Княгині Ольги 1-5 – це три дев’ятиповерхових цегляних будинки з підземним паркінгом, просторим внутрішнім двором та дитячим садочком. На території комплексу «Львівська Мрія» передбачено багато цікавих та функціональних рішень з благоустрою. Двір буде озелененим, розділеним на спеціальні цільові зони. Зокрема, передбачено вимощення доріг, встановлення смітників та ліхтарів. Провулки оснастять лавочками для відпочинку, а також газонами та декоративними квітниками. У будинках передбачили комерційні приміщення під аптеки, продовольчі магазини, дитячі центри розвитку, салони краси тощо.

Варто наголосити також і на розташуванні ЖК, який завдяки близькості до центру міста та зручній транспортній розв'язці поруч за 5-7 хвилин дістатися машиною до серця Львова, а також Аквапарку, великий ТРЦ, АШАНу тощо. Детальніше про новий житловий комплекс та пропозиції квартир на сайті будівельної компанії.

Крім того, у першому кварталі 2020 року у Львові введуть в експлуатацію новий ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Під Голоском. Житловий комплекс на вул. Під Голоском складається з 10-поверхового будинку на дві секції, підземного паркінгу та зручної прибудинкової території. Він розташований поряд із «легенями Львова», Брюховицьким лісом, а зручна транспортна розв'язка дозволяє дістатися до оперного театру за лічені хвилини. Деталі проекту тут.

Долучайтеся також до ще однієї акції компанії Львівська Мрія тут:

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла.

ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”.

ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11 вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: