Найгучніші скандали року та як прикрасили центр Львова до свят. Головне за день

IMG_6142

Підсумовуємо головні події за день.  

Згадуємо найгучніші скандали року, як прикрасили центр Львова до свят, та скільки проектів реалізували карпатські громади — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 28 грудня.

Найгучніші скандали року

2018 рік був для України багатим на резонансні та навіть шокуючі події. ІА Дивись.info підбила підсумки року та підготували підбірку найгучніших скандалів, які сталися у 2018 році. Деталі за посиланням.

Вітрини у вогнях та ковзанка на площі

Цьогорічний декор у центрі Львова вражає атмосферністю. Враховуючи те, що місць зі святковим декором у центрі Львова дуже багато, пропонуємо читачам Дивись.info проголосувати за найкращий, на вашу думку, декор. Для початку пропонуємо переглянути кілька, на нашу думку, атмосферних локацій. Деталі за посиланням.

Проекти карпатських громад 

У 2018 році, в межах Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад реалізовано 32 проекти на загальну суму 9 млн грн.  Про це під час конференції «Cпівпраця в Карпатах: успіхи 2018 року і перспективи розвитку» розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: