Тимошенко заявила про свій третій похід у президенти України

IMG_9320

Політик переконує, що основна політична спецтехнологія влади — всіх «непокірних на цих виборах» називати «рукою Кремля».

Лідерка партії «Батьківщина», голова фракції «Батьківщина» у Верховній Раді Юлія Тимошенко оголосила про своє балотування на пост президента України. Про це вона заявила під час з’їзду партії у Палаці спорту 22 січня, передає ТСН.

Тимошенко наголосила, що влада України усе робить для того, щоб країна стала руїною, і заявила, що йде в президенти. За її словами, основна політична спецтехнологія влади - всіх «непокірних на цих виборах» називати «рукою Кремля», зокрема демократичні сили, які сьогодні не разом із владою.

Читайте також: Багато технічних кандидатів та приховані козирі лідерів: яке шоу подарують українцям президентські вибори

Президентські вибори 2019 року стануть для Тимошенко вже третіми. Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти можуть подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершиться 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.

Про кандидатів, які вже подали документи до ЦВК та планують взяти участь у президентських перегонах, читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: