У Винниках відкрили першу IT-школу

96af1611-5d39-4eff-8526-c9467b4b6de9

У місті Винники відкрили нову школу інформаційних технологій для підлітків.

Як йдеться на сайті міста Винники, школярів 6-11 класів тут навчатимуть програмуванню, роботехніці, працювати в команді та розмовної англійської мови. Навчання розпочнуть вже 11 лютого.

За словами організаторів, навчальну програму допомогли скласти спеціалісти-практики із різних ІТ-компаній. Вони також викладатимуть у новоствореній школі. Обов’язковим буде вивчення англійської мови.

«Невід’ємною частиною навчання окрім «хард-скілів» будуть «софт-скіли» та англійська мова. Тому що надзвичайно багато курсів, які зараз є на ринку України, роблять акцент лише на «хард-скілах» – основи програмування, робототехніка та інше. Ми ж нагадуємо, що також потрібно правильно себе презентувати в суспільстві», – розповіла засновниця школи Вікторія Читайло.

На відкритті школи з дітьми та батьками спілкувались також досвідчені ІТ-спеціалісти, які працювали у найбільших компаніях України EPAM, Soft Serve, Global Logic.

«Добре, що відкривають таку школу. З кожним роком ІТ-сфера розширюється, відкриваються нові вакансії і спеціальності, для яких потрібні люди зі знанням тієї чи іншої предметної області, і це не обмежується тільки Україною. В будь-якому випадку навчання тут буде плюсом як при вступі в Політехніку, так і при першій співбесіді на роботу. Є багато випадків коли школярі, ще не закінчивши школу, отримують роботу в компаніях», – додав Теодор Мисько, розробник програмного забезпечення.

Зараз в School of Vital Activities приймають заявки та формують класи. Навчання у школі розпочнеться 11 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: