Львів'ян запрошують на зустріч з учасниками експедиції в Антарктиду

92ad3164fe5bef53cf86861925748fe04042a02b

13 березня відбудеться мотиваційна зустріч з представниками 24-ї експедиції, яка працюватиме на українській антарктичній станції «Академік Вернадський» з березня до квітня 2020 року.

У ЛОДА повідомляють, що під час заходу відбудеться спілкування із львів’янином, керівником української експедиції в Антарктиду – Ігорем Диким. Також під час зустрічі учасники  дізнаються найцікавіші факти про «крижаний континент» і підготовку команди перед виїздом.

Читайте також: На краю землі: як виглядає життя українських полярників в Антарктиді

Організатори повідомляють, основною метою заходу є сприяння в організації надихаючих та мотиваційних зустрічей для більш усвідомлених мандрів та експедицій, промоція різних видів туризму, зокрема наукового.

Відтак, в межах зустрічі заплановані виступи львівських полярників, учасників попередніх експедицій: Ігора Дикого, керівника української експедиції в Антарктиду, Мирона Колодко, заступника керівника першої морської експедиції України в Антарктиду, та Валентина Максимчука, директора Карпатського відділення Інституту геофізики НАН України.

Про те, як стати полярником читайте тут: Львівський дослідник розповів, як живе українська станція в Антарктиді (фото) 

Нагадаємо, вхід вільний. Реєстрація учасників розпочнеться о 19:00 год, а початок заходу о 19:20 год у молодіжному просторі “Молодо Зелено”, що на вул. Джерельна, 20. Зареєструватись ви можете тут.

Додамо, що  організаторами зустрічі є Управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації спільно з онлайн-журналом для мандрівників і дослідників «Explorer Life» та «Explorer Life Expeditions».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: