«Це і були дебати?» - Реакція соцмереж на перепалку Порошенка та Зеленського в телеефірі

57044300_3090767520937202_3586454991042248704_n (1)
Скріншот з відео 1+1

Вчора в ефірі телеканалу 1+1 розгорілася словесна перепалка між кандидатами в президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.

Вчора на ефір політичного ток-шоу каналу прийшов Петро Порошенко. Його присутність не була анонсована попередньо, тож на телеканалі вже заявили про намір позиватися до суду. Як пояснив сам Порошенко, він приїхав, щоб запросити на дебати свого опонента Володимира Зеленського. Він, у свою чергу, підключився до ефіру телефоном і заявив, що не може прибути до студії, оскільки перебуває в Парижі та готується до зустрічі з французьким президентом. Між кандидатами сталася словесна перепалка, в результаті якої Володимир Зеленський кинув слухавку.

На цю перепалку бурхливо відреагували українські соцмережі. Одні саркастично припускають, що це й були анонсовані дебати кандидатів

Інші ж акцентують на манері поведінки кандидатів та стилі ведення бесіди

Керівник Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович саркастично спрогнозував імовірні перемовини з Путіним у такому ж стилі:

Нардеп Ар'єв акцентує на тому, що чинний президент прийшов на ефір відверто опозиційного до нього телеканалу та відповідав там на усі поставлені запитання:

А речник МВС Артем Шевченко наголосив, що враховуючи таке напруженням між кандидатами, поліція отримала серйозний виклик щодо організації заходів безпеки на Олімпійському під час імовірних дебатів:

Читайте також: Пам’ятка виборця: що потрібно знати про другий тур президентських виборів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: