ЦНАП у смартфоні: у Львові запустили додаток, який зекономить час відвідувачам центрів адмінпослуг

57168413_2438191636231351_885593437204643840_o

У Львові презентували мобільний додаток EasyWalletUА. За його допомогою можна отримати всю інформацію про адміністративні послуги у Львові, зокрема отримання паспорта та зміни місця реєстрації.

«Ми запускаємо проект „ЦНАП у смартфоні“. Тож тепер мешканці міста Львова, які звертаються у ЦНАП, маючи додаток, можуть отримати всю інформацію на свій смартфон. Мобільний додаток дозволяє одразу запропонувати всі види послуг, та миттєво надіслати потрібну інформацію, бланки, переліки документів. Не потрібно додатково роздруковувати якісь матеріали — адміністратор одразу передає всю інформацію у смартфон. Крім того, є вся інформація про адміністративні послуги, є можливість подати зворотній зв’язок. Ми працюємо й над тим, щоб можна було оплатити послуги одразу під час звернення. По суті, ми скорочуємо візити мешканців до ЦНАПу, оптимізовуємо роботу й робимо послуги зручнішими», — пояснила  директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Щоб скористатися додатком потрібно завантажити його та зареєструватись через номер мобільного телефону. Після цього користувач додатку автоматично отримує в меню «Мої картки» окреме вкладення ЦНАП.

Користувач додатку буде ідентифікований уже на вході в ЦНАП. На смартфон приходить push-повідомлення, і відвідувач може обрати необхідну послугу. Після цього потрібно звернутися до адміністратора й назвати послугу. Після цього на смартфон приходить push-повідомлення з переліком документів, які потрібно оформити або принести з собою. Далі відвідувач автоматично записується у чергу і дізнається про час, коли він може прийти у ЦНАП.

Втім, щоб додаток запрацював на території ЦНАПу у смартфоні повинен бути увімкнений  Bluetooth.

«У Львові понад 60% мешканців використовують на постійній основі смартфони, користуючись різними онлайн-послугами. Недавно ми презентували оплату за проїзд через Bluetooth в електротранспорті, і це надзвичайно зручно, бо одразу є автоматичне нагадування. Тому усім рекомендую встановити цей додаток і використовувати, адже система працює замість вас — вам тільки потрібно сказати, що ви хочете від цієї системи», — закликав заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

У мерії обіцяють, що у майбутньому користувач буде мати змогу зареєструватись до ЦНАПу через мобільний додаток EasyWallet UА, дізнаватись про настання черги та номер робочого місця адміністратора, матиме швидкий доступ до персональних даних та інформацію про прийняття документів, термінів розглядів та готовність послуг. Крім цього, незабаром через додаток можна буде сплатити за послуги, які надає ЦНАП.

В ЛМР також нагадують, що нещодавно у додатку запрацювала Bluetooth-система оплати у тролейбусах, які курсують за номером № 2 та № 9, а до кінця травня така система оплати діятиме в усьому електротранспорті міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: