У Львові відбудеться наймасштабніше студентське ІТ-змагання

2017-04-04_smartwater
Фото ілюстративне

Вже наступного місяця, 11−12 травня, знову відбудеться одне з наймасштабніших студентських ІТ-змагань Львова — BEST: HACKath0n.

У ЛМР повідомляють, що Хакатон організовує міжнародна студентська організація BEST Lviv, що діє при Національному університеті «Львівська політехніка». Тема цьогорічних змагань — Entertainment. Завдання учасників на хакатоні — створити проект, який зможе покращити рівень розваг.

«Такий хакатон організовують не вперше. Я була суддею одного із таких заходів. Дуже добре, що такі хакатони продовжують організовувати. Закликаю ІТ-компанії допомагати таким студентам. Особливістю Львова є те, що студентські товариства, університети разом з ІТ-компаніями створюють нові змісти. З боку міста ви завжди можете розраховувати на підтримку. Я впевнена, що під час цього хакатону створять новий продукт, який зможуть використовувати в місті. Обрали дуже актуальну тему — розваги. Добре, що ви створюєте такі хакатони, які йдуть у ногу з часом і з технологіями», -розповіла начальник управління інформаційних технологій Марта Романяк.

Відомо, що BEST:HACKath0n — це безкоштовне змагання з програмування, яке відбувається у режимі non-stop впродовж 24 годин. Це один з найцікавіших форматів проведення змагань, оскільки за добу команди повинні створити свій проект, при цьому пройшовши шлях від ідеї до розробки робочого прототипу.

«ВEST:HACKath0n» — це ІТ-змагання, де учасники протягом 24 годин мають зробити свій ІТ-продукт. Мета нашого хакатону — розширити межі знайомств і представити себе, як потенційного розробника програмного забезпечення", — розповів головний організатор проекту Володимир Лега.

Учасники можуть використовувати найбільш зручну для них платформу: будь це сайт чи мобільний додаток. Тема охоплює безліч галузей: від спортивних активностей та подорожей до ігор чи інтерактивного кіно. А з використанням сучасних технологій, таких як AI, VR/AR, IoT чи робототехніки, відкривається широкий простір для нових ідей.

Для студентів — це одна з найкращих можливостей проявити себе перед представниками ІТ-компаній та знайти можливе працевлаштування. BEST: HACKath0n може слугувати однією з найбільших платформ для знайомств: як з представниками компаній, так і з студентами-однодумцями.

Окрім цього, студенти мають змогу покращити свої здібності, реалізувати свої найбільш креативні ідеї та отримати колосальну кількість досвіду.

Додамо, що реєстрація учасників триватиме до 26 квітня.

Розклад
10 травня

17:00 — 17:30 відкриття

17:30 — 20:00 тренінги

20:00 — 21:00 нетворкінг

11 травня

11:00 — 12:00 реєстрація

15:00 — 15:30 обід

22:30 — 23:00 вечеря

12 травня

09:00 — 09:30 сніданок

13:00 — 15:30 презентації команд

16:00 — 16:30 закриття

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: