Завдяки громадському бюджету у львівському ліцеї запровадили інтерактивне навчання

b_804_538_16777215_00_images_Foto_електротрнас_ЛІК_DSC_0077

У Франківсьому районі Львова реалізували перший в цьому році проект громадського бюджету «Інтерактивна панель це - легке і цікаве навчання».

У рамках проекту в ліцеї №2 Львівської міської ради встановили три мультимедійні панелі та інтерактивну дошку. Про це інформує портал депутатів Львівської міськради.

За словами заступника директора з навчально-виховної роботи ліцею №2 Львівської міської ради Ірини Бучми, ліцей бере участь та перемагає у громадському бюджеті уже вдруге.

«Оскільки ми вже мали досвід реалізації таких проектів, вирішили знову спробувати свої сили. Попередній наш проект мав назву «Шкільна парта – запорука здоров’я учнів». Завдяки цьому для учнів перших класів ми змогли закупити парти. Тож ми вирішили скористатись можливістю, яку надає нам місто. Обговорили це питання з батьками, дітьми, вчителями, долучили учнівський парламент. Дійшли згоди, що нам конче необхідні мультимедійні панелі для того, щоб зробити навчання цікавим, доступним і щоб це приносило більше користі. Пан Михайло, автор проекту, допоміг нам підготувати проект, технічну документацію. Тоді ми підключили батьків, вони з радістю голосували та агітували».

Автор проекту Михайло Яремко розповів, що спочатку була ідея облаштувати освітній простір в дворику школи, та потім спільно вирішили, що панелі все таки важливіші.

«Цей проект є спільною ініціативою адміністрації школи і батьків школярів. Дані дошки використовуються в навчальному процесі, є прогресивною, цікавою дітям технологією, вони важливі в навчанні і вкрай потрібні школярам".

Як розповіла завідувачка шкільною бібліотекою Галина Климента, діти, використовуючи новітні технології, можуть самі готувати проекти. Найбільш цікавою була учнівська конференція для учнів 9 класів з використанням мультимедійної панелі. Учні готували свої проекти, обговорювали їх і виконували практичні завдання на мультимедійній панелі.

«Дякуючи мультиборду, у нас в бібліотеці проводяться цікаві заходи, зокрема, «Подорож у Книголенд», де ми показували найвідоміші бібліотеки світу, була вікторина «З якої казки головний герой?», маючи можливість показувати зображення і одразу ставити питання. Діти дуже задоволені, бо дивитись, бачити візуальний ряд їм набагато краще ніж просто слухати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: