ЄС виділить Україні 25 мільйонів євро на цифрову економіку і е-урядування

94_main
фото ілюстративне

У Європейській Комісії готують міжнародний проект допомоги Україні розміром 25 млн євро на розвиток цифрової економіки та електронного уряду.

У Європейській Комісії готують міжнародний проект допомоги Україні розміром 25 млн євро на розвиток цифрової економіки та електронного уряду,

Про це йшлося на зустрічі представників комісії з радником президента України Михайлом Федоровим у середу в Києві, повідомляє «Європейська правда»,

За інформацією прес-служби, представники Єврокомісії повідомили про підготовку міжнародного проекту допомоги Україні обсягом 25 млн євро на розвиток цифрової економіки та електронного урядування, а також надали свої рекомендації до концепції «Держава у смартфоні».

«Ключові пропозиції стосувалися розвитку ідентифікації громадян, запровадження ефективної структури управління розвитком сфери та організації виконання поставлених амбітних завдань», - зазначили у глави держави.

За повідомленням, на зустрічі радник президента України представив європейським партнерам цифровий план дій. «Ми маємо дуже чіткі плани на рік та ключові показники ефективності до 2024 року», - повідомив Федоров.

Відомо, що з європейської сторони на зустрічі були присутні представники групи підтримки України в Єврокомісії Франко Пол, представництва ЄС в Україні Мартін Клауке та координатор сектора «Реформа державного управління» представництва ЄС в Україні Сергій Ладний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: