Huawei у вересні презентує нові флагмани, які вийдуть без додатків Google

630_360_1567441203-625

Компанія Huawei 19 вересня у Мюнхені презентує нові флагманські смартфони Mate 30 і Mate 30 Pro 19, які вийдуть без додатків Google через заборону США.

Про це повідомляє The Verge.

«Huawei підтвердив дату запуску своєї наступної лінійки флагманських смартфонів. У короткому тизерному відео, опублікованому в Twitter, компанія повідомляє, що майбутня серія Mate 30 буде представлена в Мюнхені, Німеччина, 19 вересня. Слоган заходу - "Переосмислити можливості"», - йдеться у публікації.

Варто зазначити, що Mate 30 продаватиметься без сервісів Google через заборону США на торгівлю з телекомунікаційним гігантом.

Компанія вже розробила власну альтернативу Google Play - Play Store.

Нещодавно Huawei також створила власну операційну систему HarmonyOS. Однак компанія заявила, що поки продовжить використання ОС Android для смартфонів і планшетів, поки не втратить доступ до ліцензії на неї. Тому, ймовірно, серія Mate 30 все ще базуватиметься на Android.

Повідомляється, що нові моделі повинні стати першими смартфонами, які будуть використовувати процесор Kirin 990. Також буде можливість записувати відеоролики з роздільною здатністю 4К.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: