Для Львова створили безкоштовний мобільний спортивний додаток

DSC_7316

Впродовж кількох місяців американська компанія Uventex працювала над його створенням і вже зараз він є в безкоштовному доступі для всіх смартфонів (App Store та Play Market).

Як інформують у прес-службі Львівської міськради, що жодних коштів з бюджету на створення мобільного додатку «Львів Спортивний» використано не буде. Всі витрати на себе взяла компанія-розробник Uventex.

«Ця платформа була створена спеціально для Львова. Ми вирішили розпочати з цього міста, оцифрувати всю його спортивну складову. В майбутньому ця платформа міститиме як івент-менеджмент (повна автоматизація спортивних подій: реєстрація, проведення, скоринг, відеотрансляції тощо), так і студіо-менеджмент (платформа для ведення своїх студій, гуртків, їх розклад, учасники). В подальшому будемо працювати над такими додатками для інших міст України», — розповів Вадим Рудь, сервісний інженер американської компанії Uventex.

Важливою функцією додатку є розширений пошук спортивний секцій, шкіл та клубів, які працюють у Львові, які можна класифікувати по видах спорту та географії розташування. До кожного такого спортивного закладу прикріплено контактну інформацію та можливість переходу на його сторінку в мережі.

Окрім того, в додатку є активна стрічка спортивних новин. Це дає можливість анонсувати всі заходи, які відбуватимуться у Львові, що зможе залучити до їх участі ще більше учасників.

Аналогів цьому додатку в Україні не існує, відтак Львів є першопрохідцем в цьому питанні. Це такий перший спортивний додаток для міста.

Додамо, що для громадськості додаток презентуватимуть на Lviv Fitness Weekend, стратегічним партнером якого є управління молоді і спорту Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: