Бійка Ляшка з Герусом: у справі з'явився ще один підозрюваний

ляшко герус

У справі гучної бійки лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом з'явився новий підозрюваний. 

У справі гучної бійки лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом з'явився новий підозрюваний.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Київської області.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень народному депутату України повідомлено про підозру ще одній особі.

У вівторок, 03 грудня, заступник прокурора Бориспільської місцевої прокуратури повідомив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а саме у пособництві умисного нанесення народному депутату України легких тілесних ушкоджень у зв’язку з його державною діяльністю.

За даними слідства, 06 листопада поточного року підозрюваний спільно з колишнім народним депутатом у приміщенні міжнародного аеропорту «Бориспіль» сприяв вчиненню злочину проти діючого народного депутата України.

Прокурор клопотатиме в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Ним виявився помічник (охоронець) радикала Євген Стипанюк, написав Олег Ляшко у своєму Facebook. «У мій день народження знову йдемо до прокуратури. Мого помічник Євгена Стипанюка прокурори викликають для вручення підозри за сфальсифікованою справою - його, як і мене, звинувачують у вигаданих тілесних ушкодженнях нардепу від влади Герусу», - написав Ляшко.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко побився з нардепом від «Слуги народу», главою комітету Ради з енергетики і ЖКГ Андрієм Герусом. Інцидент стався в аеропорту «Бориспіль», а участь у бійці брав ще й охоронець Ляшка. Герус написав у своєму фейсбуці, що Ляшко чекав на нього в аеропорту за нібито вказівкою олігарха Ріната Ахметова, якому не вигідне зменшення вартості електроенергії та скасування схеми «Роттердам +».

Бориспільська місцева прокуратура повідомила Ляшку про підозру через бійку з Герусом 18 листопада. Йому інкримінують порушення ч. 2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: