Львівська ІТ-компанія потрапила в топ найкращих компаній світу

90be9fd57953136288a1f6262ab88ea5
фото: forbytes.com

У понеділок, 2 грудня, Clutch оголосив перелік 1000 найкращих В2В компаній світу 2019 року. У список увійшла компанія Forbytes.

Clutch — це всесвітня платформа, яка об’єднує бізнеси та сприяє розширенню співпраці компаній по всьому світу. Невід’ємна частина роботи платформи — перевірені відгуки клієнтів. Аналітики Clutch використовують відгуки для визначення лідерів ринку та створення неупереджених рейтингів, про це пише Lviv IT Claster.

Так, один з поточних проектів Forbytes — розробка платформи, що автоматизує  бізнес процеси у великій Е-Комерс-компанії зі Швеції отримала такий відгук:

«Forbytes зіграли ключову роль у зростанні нашої компанії. Їхня команда розробила програми, які допомагають розвивати наш бізнес. Використовуючи статистику та бізнес-аналітику (Business Intelligence), Forbytes створили інструменти для пришвидшення процесів у нашій компанії. Отримані результати вражають».

Більше відгуків про компанію Forbytes шукайте на сторінці Clutch.

Окрім Clutch, сторінки Forbytes також можна знайти на ресурсах The Manifest та Visual Objects. The Manifest — це навчальний веб-сайт для бізнесу, який досліджує та публікує звіти ринків. Forbytes були частиною їхніх досліджень українського бізнес-сектору.

Visual Objects також опублікували звіт про бізнес-сектор України. На цьому ресурсі компанії можуть створювати портфоліо з прикладами своєї роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: