У Львові відкрився заклад, де немає офіціантів

7ddf5d3f1ee7958de24c936c30fa8ac1

Новий заклад Львова AppFood — місце, де ваші смартфони перетворюються на офіціантів.

*партнерська публікація

В наш час складно уявити життя без смартфону, адже він став незамінним помічникам для людей. Рафал Шиманський — львівський підприємець, пропонує делегувати ще одну справу смартфону — обслуговування.

Проблема якості обслуговування хвилювала бізнесмена, адже за 2 роки проживання у Львові, Рафалу так й не вдалося знайти заклад, який би повністю задовольняв його потреби. Перше, що псує враження від закладу — обслуговування, яке нерідко залежить від настрою робітників. Друге, що особисто Рафала, як поціновувача польської кухні, дуже засмучує - відсутність закладу, який би пропонував традиційні польські страви.

Проаналізувавши ринок, Рафал прийшов до ідеї про відкриття закладу нового формату, який би вирішував ряд недоліків: якість обслуговування та страв, швидкість сервісу.

7 грудня у Львові відбулось відкриття нового фастфуду — AppFood, який пропонує новий погляд на обслуговування та його стандарти. Так, заявлений час очікування страви у закладі — 3-4 хвилини!

Для Рафала було важливо створити місце, в якому люди могли б спокійно, а головне швидко поласувати домашніми стравами і побігти далі по справах з новими силами. А тому 3-4 хвилини — не просто обіцянки. У разі затримки, AppFood приносить вибачення у вигляді безкоштовних страв і напоїв.

Окрім швидкості, пріоритетним для Рафала є спокій та особистий простір гостей. Обидві задачі вирішуються завдяки повному автоматизуванню сервісу, чого й домігся засновник. А тому AppFood — місце, де ваші смартфони відіграють головні ролі, приймаючи ваші замовлення та оплати.

Завантажити додаток можна у самому закладі, скориставшись QR-кодом, які знаходяться на кожному столику. Після оформлення замовлення, на екрані з’являється таймер, який допомагає слідкувати, аби замовлення було приготоване вчасно. Готова страва приїжджає до гостя на рухомій стрічці з номером замовлення, аби було легше її ідентифікувати.

AppFood пропонує нетипову для фастфуду кухню — традиційні польські страви за домашніми рецептами дружини Рафала — Наталії Шиманської. Меню має біля 10 позицій, які підійдуть під будь-які вподобання.

Вражає й яскравий інтер’єр закладу у тематиці коміксів. Як й в усіх коміксах, AppFood також має свого супергероя, який слідкує за чистотою в закладі, пропонуючи прибрати за собою та відсортувати сміття.

App Food — місце для тих, хто любить нові емоції та досвід. Заклад чекає на гостей з 9 до 23 на проспекті Свободи 1/3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: