У Львові працюють над оновленням особистого кабінету мешканця

bea7853ede05cf85c3289e519da2afdc_L

На комісії фінансів та планування бюджету депутати погодили цьогорічний кошторис «Програми цифрового перетворення м. Львова на 2016-2020 рік».

Загальний обсяг фінансування 1 млн 833 тис грн, ці кошти розподіляються на оновлення особистого кабінету мешканця та інші заходи: форум електронного врядування, форум інноваційної освіти та інші, інформує портал депутатів ЛМР.

Начальниця управління інформаційних технологій Олена Гунько повідомила, що нова система електронного документообігу (СЕД) працює з 2 січня. Зараз активно налаштовуються всі процеси для роботи міської ради. «Найголовніше – ми можемо підписувати документи електронно та можемо обмінюватись документами із центральними органами виконавчої влади. Також передбачено модуль з ухвалами, але робимо все поступово: спочатку запроваджуємо розпорядження, рішення, а згодом ухвали».

У ході обговорення члени комісії запропонували запровадити також особистий кабінет депутата. Зокрема, депутатка Уляна Пак запропонувала, щоб звернення від мешканців надходили в електронному вигляді. «Ми б могли швидко розписувати ці звернення до виконавчих органів, економити гроші на переписці, на кур’єрах, візуванні ухвал».

Крім цього, голова комісії Вікторія Довжик зазначила, що з початку року почався період подання розпису статутних капіталів і титульних списків. Відтак вона нагадала про доручення міського голови щодо уніфікованої форми подання титульних списків.

«Наша комісія працювала над тим, щоб була створена уніфікована форма розпису титулів. Це має скоротити час, який витрачається розпорядниками коштів на підготовку подання на затвердження титулів. Вони подають їх в МЦІТ для того, щоб висвітлити на сайті міської ради, геопорталі, в департамент економічного розвитку, на депутатські комісії. Відтак ця нова форма передбачатиме більш детальну інформацію в табличці Excel про те, на якій стадії проходять роботи, скільки коштів вже витрачено, скільки передбачено і яка ще є потреба в наступні періоди.  Тому ми  просимо всіх розпорядників коштів подавати титули у цій формі, щоб оптимізувати нашу роботу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: