Львівські айтішники запустили навчальну платформу, де можна отримати сертифікацію

g6l368oa6lk-hd-image

Днями навчальна платформа для студентів, що планують розпочати кар’єру в ІТ — SoftServe IT Academy, презентувала оновлений продукт — IT Academy сертифікацію. Це безкоштовний сервіс для початківців — тих, хто здобув знання завдяки самоосвіті, впевнений у них і хоче швидко визначити свій технічний рівень, а також рівень володіння англійською.

Про це повідомляє пресцентр Львівської міськради.

Наразі сертифікація вже покриває найбільш популярні напрямки: .NET, QC, WEB UI, JAVA та PYTHON і доступна у Львові, Дніпрі та Харкові.

Під час проходження сертифікації кандидат складатиме два тести: перший — для оцінки рівня технічних знань, другий — для визначення рівня розмовної й письмової англійської мови.

«Ми працюємо в дуже динамічному середовищі, запит на навчальні рішення постійно змінюється, змінюється й формат взаємодії зі студентами та початківцями в IT. SoftServe як компанія, яка вже досить довго та успішно працює на ринку, має відповідну експертизу для оцінки знань. IT Academy сертифікація — це оновлений продукт, доступний для проходження людям з технічною освітою, по завершенню курсів, а також тим, хто навчається самостійно», — зазначила Марія Шаталова, Certification Center Manager.

Сертифікація від SoftServe IT Academy є безкоштовною та дійсна протягом року.

Із таким сертифікатом не потрібно проходити технічну співбесіду при працевлаштуванні в SoftServe: його власникам необхідно лише успішно пройти співбесіду на визначення soft skills. Детальніше про те, як скористатися цим сервісом, можна дізнатися на сайті.

Довідка. SoftServe IT Academy — платформа для студентів і випускників вищих навчальних закладів для вдосконалення навичок у сфері ІТ. За 2−4 місяці студенти можуть покращити теоретичні знання та практичні вміння у низці ІТ спеціальностей. У 2019 році SoftServe IT Academy випустила 1500 студентів, а за 14 років існування — понад 7000. Навчання на курсах доступне у понад 35-ти напрямках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: