У соцмережах запрацював львівський чат-бот про коронавірус

images

Lvivcityhelper bot у Telegram та Facebook відтепер вміщує окремий розділ про коронавірус та дає відповіді на найпопулярніші запитання мешканців, пов’язані з ним.

Про це повідомляє пресцентр Львівської міськради.

Чат-бот охоплює 2 категорії: «Важливе про вірус» та «Готовність Львова». Перша — розповідає про те, що таке коронавірус, як він передається, хто в групі ризику, як не захворіти тощо. Друга — чи готовий Львів до можливого поширення захворювання на територію міста, що робить міська влада, аби не допустити цього, та де можна отримати більше інформації.

«Lvivcityhelper bot дає можливість мешканцям отримати швидку відповідь на поширені запитання. Оскільки коронавірус — головна тема кількох останніх тижнів, то зрозуміло, що вона актуальна й важлива та потребує створення окремого розділу в міському чат-боті», — розповіла керівниця міського управління ІТ Олена Гунько.

Зазначимо, у Львові діє міський штаб з оперативного реагування та ухвалення рішень щодо ситуації із захворюванням на коронавірус. До складу штабу входять медики, фармацевти, а також інші фахівці, які допомагають оперативно і швидко робити всі необхідні кроки, щоб у разі виявлення — не дати вірусу поширитись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: