Олександр Ганущин закликав депутатів від Львівщини оцінити Мінські угоди «Єрмака-Кучми»

Безымянный
Фото: відкриті джерела

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин закликав народних депутатів від Львівщини дати свою оцінку Мінським угодам «Єрмака-Кучми».

Він готовий уже завтра за потреби провести із ними робочу зустріч, повідмляють у Львівській облраді.

"Переконаний, що є важливою спільна позиція депутатів усіх рівнів у такому серйозному питанні як підписання Мінських угод Єрмака-Кучми. Ці угоди отримали уже значний резонанс та суспільний осуд на Львівщині", - заявив Олександр Ганущин.

Він нагадав, що минулого тижня Львівська обласна рада ухвалила досить жорстку заяву щодо неприпустимості переговорів з терористами з ОРДЛО. Ганущин вважає, що створення якихось там Консультативних рад, до складу яких мають входити терористи ОРДЛО - це капітуляція та факт державної влади, який підпадає під дію статті 111 Кримінального кодексу України.

"Знаю, що позицію депутатського корпусу поділяють народні обранці від Львівщини, тому закликаю їх усіх висловити власну позицію щодо підсумків переговорів 11 березня у Мінську і готовий уже завтра провести із ними робочу зустріч", - зазначив очільник ЛОР.

Він переконаний, що більшість депутатів від Львівщини у Верховній Раді публічно засудять підписані зрадницькі угоди Єрмака-Кучми.

"Великий респект тим депутатам, які представляють фракцію «Слуги народу», котрі уже висловили свою позицію у цьому питанні, гадаю і ті обранці з їх фракції з Львівщини також підтримають своїх колег", - заявив Олександр Ганущин.

Нагадаємо, народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка сьогодні заявив, що депутати Львівщини проти «мінських угод Єрмака».

Підписання документу, який узгоджував створення нового органу – Консультативної ради, основними суб’єктами якої є Україна та ОРДЛО, відбулося у Мінську 11 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: