Наче кадри з фільму: як виглядає туристичний Львів на карантині (фоторепортаж)

карнтин2

Безлюдна площа Ринок, закриті ресторани та перехожі в масках, - так виглядає нині центр туристичного Львова.

Кореспондент Дивись.info пройшовся вулицями міста, що вже кілька днів перебуває на карантині.

Всі розважальні заклади, торговельні центри та кав'ярні призупинили роботу, влада просить містян не виходити з дому без нагальної потреби, а задля інформування мстом їздять патрульні машини з гучномовцями.

На 19 березня у Львові в 30 осіб підозрюють коронавірус, але поки лабораторно жодного випадка в регіоні не підтвердили. Тим часом львів'яни все частіше надягають медичні маски, працюють дистанційно та дотримуються дистанції в чергах. За виключенням, хіба, сьогоднішнього випадку під візовим центром на Джерельній. Детальніше про нього тут.

Аби зменшити кількість літніх лбдей на вулицях мерія Львова вирішила тимчасово скасувати пільги на проїзд у громадському транспорті. Водночас, сьогодні поліція вперше почала перевіряти водіїв на дотримання кількості пасажирів у салонах. На кількох водіїв за таке порушення склали протоколи.

Тим часом в області йде мобілізації ресурсу, бо є розуміння, що найближчим часом до лікарень може поступати велика кількість пацієнтів. Про це під час брифінгу заявив т.в.о. департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько. «В області найкритичнішими точками, які потребуватимуть забезпечення – це медичні установи, де надається медична допомога, і де персонал, можливо, буде працювати вахтовим методом і по два тижні перебувати на об’єкті. Так само це літні люди з незахищених верств населення. Просимо всіх волонтерів  і благодійників сфокусувати свою увагу на цих речах», – заявив Андрій Васько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: