Як завантажити цифровий студентський

студквиток

Цифровий студентський квиток офіційно запустили кілька днів тому. Станом на 10 квітня уже завантажили 25 000 студентських.

Проєкт розробили Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством освіти і науки, передає ТРК 24.

Важливо, електронний студентський з’явиться в Дії лише у тому випадку, якщо він є державного зразка.

Якщо у вас студентський-книжка або унікальний студквиток універу, то сервіс не зможе його згенерувати. Таким студентам рекомендують звернутись до деканату після карантину та замовити квиток держзразка.

Де завантажити студентський

Він доступний у сервісі Дія. Додаток можна завантажити за посиланням. Якщо ви вже встановили цей застосунок на своєму смартфоні, то потрібно лише оновити його.

Оцифрування квитків відбуватиметься за згоди користувача на використання персональних даних, що містяться в Реєстрі студентських (учнівських) квитків Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Е-квиток формуватиметься автоматично, якщо у користувача є усі необхідні відомості про студентський/учнівський квиток державного зразка в Реєстрі ЄДЕБО. Кожен студентський містить унікальний електронний ідентифікатор – QR-код.

Перевірка достовірності е-квитка відбуватиметься за допомогою технічних засобів без додаткового пред’явлення документа, що посвідчує особу.

Що таке Дія? Це проєкт Міністерства цифрової трансформації щодо втілення глобальної ідеї «держава у смартфоні». Сервіс об’єднав низку держпослуг. В перспективі, Дія має об'єднати всі державні послуги на одній платформі. Вже до кінця 2020 року планують оцифрувати до 50 найпопулярніших державних послуг.

Наразі працює додаток Дія, а також нещодавно запустили портал. Про усі послуги, що пропонує цей проєкт, можете прочитати за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: