IT Arena запускає хакатон Hack the New World

hakaton

15−17 травня IT Arena організовує онлайн-хакатон Hack the New World, щоб знайти та застосовувати рішення, які допоможуть Львову пристосуватись до післякарантинного періоду.

«Рано чи пізно пандемія завершиться, а нам усім доведеться пристосовуватись до нового способу життя. Люди та бізнеси ще не зовсім готові до нових викликів, спричинених СOVID-19. IT Arena також може зовсім по-іншому виглядати у жовтні, але вже зараз ми хочемо знайти рішення, які допоможуть нашому місту пристосуватись до посткарантинного життя. IT Arena оголошує запуск онлайн-хакатону для того, аби знайти рішення для проблем економіки та суспільства, які були спричинені пандемією.

Хакатон Hack the New World — у пошуках усіх, в кого є ідеї та експертність, які можна використати у боротьбі з подоланням кризи. Ми дуже хочемо об’єднати талановитих інженерів, інноваторів, візіонерів, дизайнерів, щоб під час 48-годинного хакатону спільно розробити готові технологічні рішення для бізнесу нашого міста та публічного сектору. Зокрема, шукатимемо рішення у таких сферах: туристичний бізнес, індустрії гостинності та подій, рішення для транспорту, торгівля та освіта, розвиток спільноти мешканців Львова.

Досвідчені ментори, яких ти зустрінеш на хакатоні, допомагатимуть у роботі над твоїм рішенням і опісля, адже ціль для учасників та менторів — реальне рішення для міста, яке працює», — зазначають організатори.

Кого зацікавить хакатон?

  • програмістів з досвідом роботи в ІТ не менше 2-ох років
  • дизайнерів, готових до експериментів
  • стартаперів, які знають як робити ідеї реальністю
  • інноваторів, які вже мають ідею порятунку світу від COVID-19
  • менеджерів, які можуть в дуже короткі строки ефективно організувати команду

Обрані ідеї, які будуть створені та розроблені під час хакатону, можуть стати профінансованими інвесторами клубу Lviv Tech Angels.

Вартість реєстрації на участь у хакатоні — $ 15. Ці кошти будуть перераховані на благодійний проект United for health.

Реєстрація триває до 12.00, 14 травня.

Зареєструватись можна за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: