Приват24 не працює: в роботі сервісу стався масштабний збій

43

Популярний банківський сервіс Приват24 перестав працювати у четвер, 4 червня. Через масштабний збій користувачі не можуть зайти в додаток та проводити платежі – не працює навіть авторизація.

Окрім неробочого додатка від Приватбанку також неможливо додзвонитися на гарячу лінію банку, передає 24tv.ua.

Наразі невідомо чому Приват24 перестав працювати. Варто зазначити, що лише тиждень тому, 27 травня, банк мав схожі проблеми. Тоді сервіс Приват24 також перестав працювати через масштабний збій.

Користувачі у твіттері та фейсбуці жаліються на сервіс. Не працює авторизація, а відтак неможливо здійснити будь-яку банківську операцію. Також не працюють телефони гарячих ліній банку.

Прес-секретар Приватбанку Олег Серга повідомив, що причиною складнощів в роботі сервісу є аварія на мережевому обладнанні.

«У зв’язку з аварійною ситуацією мережевого обладнання Приватбанк повідомив клієнтів про тимчасові незручності з недоступністю авторизації у Приват24 та дзвінків до контакт центру банку. За даними Приватбанку, наслідки такої аварійної ситуації будуть ліквідовані протягом години. Процесинг Приватбанку, мережа банкоматів та оплата картками у торговельній мережі та інтернеті працює», – повідомив Серга.

В межах години сервіс повинен повноцінно відновити роботу. На сторінці Приватбанку у Facebook зазначається, що фахівці вже займаються вирішенням проблеми і сервіс Приват24 відновить роботу найближчим часом.

Разом з тим зазначається, що мережа банкоматів, оплата картками у торговельній мережі та інтернеті працює у звичайному режимі. Також клієнти банку можуть скористатися підтримкою у чаті на сайті банку та в особистих повідомленнях сторінки банку у фейсбуці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: