Фермерським господарствам виділять 67 мільйонів гривень на кредитування

sam_5991
Подвір'я, на якому розташовується ферма

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства оголосило конкурс за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

Про це повідомила пресслужба відомства.

Згідно з повідомленням, Мінекономіки відкрило конкурс за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам», яка реалізується через Український державний фонд підтримки фермерських господарств.

За цим напрямом у 2020 році передбачено спрямувати 67 млн грн зі спеціального фонду держбюджету.

«Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. грн на одне фермерське господарство, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років», – сказано у повідомленні.

Читайте також: Вихід із карантину: хто найбільше постраждав через простій і як це позначилось на бізнесі

У пресслужбі додали, що до участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство, а також які перебувають у стадії ліквідації. Претендувати на кошти за програмою також не можуть фермерські господарства, у яких виявлено факти незаконного одержання чи нецільового використання бюджетних коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: