Де можна підключити швидкісний інтернет по акції

1572865355_bvvmtpnx
фото ілюстративне

Сучасне життя потребує високої швидкості в усьому — і в прийнятті рішень, і у виконанні щоденних завдань.

Не стоїть осторонь і швидкість Інтернету, яка повинна відповідати вимогам сьогодення. Наразі якісний домашній Інтернет — це вже давно не розкіш, а нагальна необхідність.

І якщо у великих містах не виникає особливих проблем із підключенням до глобальної мережі, то у регіонах нашої країни ситуація є значно гіршою.

Мережа Ланет — ваш надійний інтернет-провайдер у регіонах.
У маленьких населених пунктах нашої країни в основному діють невеликі місцеві провайдери, і у користувачів практично немає альтернативи.

Зазвичай у такому випадку тарифи провайдерів Інтернету зависокі й не співвідносяться з якістю тих послуг, що вони надають, а швидкості не вистачає навіть для спокійного перегляду відео. Клієнтів також приваблюють акції інтернет-провайдерів домашніх мереж, але і тут на вас можуть чекати неприємні сюрпризи у вигляді невідповідності очікування реальності. Іноді за спокусливими маркетинговими пропозиціями можуть приховуватися поганий сервіс чи додаткові платежі, і в результаті знову доведеться шукати нового постачальника зв’язку.

Мережа Ланет — це провайдер Інтернету, що є одним з найбільших в Україні. Компанія має багаторічний досвід і піклується про своїх клієнтів, надаючи послуги високої якості.

У чому переваги підключення до Мережі Ланет

  • якісний зв’язок із покриттям у регіонах;
  • наявність декількох тарифів за демократичними цінами, серед яких кожен зможе обрати собі необхідний;
  • можливість користуватися Інтернетом одночасно декільком людям і з різних пристроїв — комп’ютера, ноутбука, телевізора із функцією Smart TV, планшета або смартфона;
  • висока швидкість передачі даних як у великих містах, так і в селах;
  • всі абоненти компанії, гарантовано отримують сервіс належної якості, зможуть користуватись швидкісним інтернетом і не переплачувати.

Вартість підключення

Усього 99 грн за користування Інтернетом протягом року: не проґавте свій шанс!
Наразі українцям пропонуються заманливі акції інтернет-провайдерів, проте не всі вони є насправді вигідними.

Уявіть, що всього за 99 грн ви отримаєте доступ до безлімітного Інтернету, та ще й отримаєте приємні бонуси! Чи існують на вітчизняному ринку подібні акції провайдерів? Це реально із провайдером Мережа Ланет, який пропонує своїм новим абонентам підключитися до всесвітньої мережі за дійсно низькою ціною.

Для того, щоб отримати усі переваги акційного тарифу MegaLite, вам необхідно лише здійснити одноразовий платіж – 99 грн – до 24 серпня 2020. Після цього ви отримаєте:

  • можливість користуватися Інтернетом на швидкості до 100 Мбіт/с до кінця календарного року;
  • кешбек у розмірі вашого першого платежу, яким зможете розрахуватися, оплачуючи послуги у сервісі Ланет.TV.

Де діє акція

Акція діє в таких населених пунктах України: Кам’янець-Подільський, Калуш, Івано-Франківськ, Володимир-Волинський, Сєвєродонецьк, Червоноград, а також на території Хмельницької та Рівненської області. Строк дії акції — до 24.08.2020, проте чим раніше ви замовите підключення до тарифу, тим довше зможете користуватися цією акційною пропозицією.

Як підключити

Якщо ви вирішили стати абонентом Мережі Ланет та підключити акційний тариф, зробити це можна на офіційному сайті або за допомогою електронної пошти: [email protected]

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: