«Кінопалац» на Коперніка невдовзі відчинить двері для глядачів

75063945bf657c66c9e5d3823ebea030

Львівський кінопалац «Копернік» запрацює з четверга, 13 серпня.

Про це повідомили на офіційній сторінці кінотеатру у Facebook.

«У нас буде – вже є – DCP-проект, відмінний звук, 144 глядацьких місця (проте в нинішній ситуації цю цифру слід ділити на два), кіно-кафе і – найголовніше – відмінна репертуарна арт-програма. Ми вже починаємо планувати заходи. Мова йде про лекції Станіслава Тарасенка перед арт-фільмами, лекції запрошених гостей, ексклюзиви, допрем'єрні покази, покази зі знімальними групами, фестивалі і так далі», – йдеться у повідомленні.

За добу до відкриття, у середу, 12 липня, планують влаштувати «День відкритих дверей», куди запросити всіх охочих, презентувати програму на найближчі пів року, розповісти про наші плани, специфіку кінотеатру.

Нагадаємо, в четвер, 23 липня, з’явилась інформація про те, що «Кінопалац», який розташовано по вул. Театральній у Львові, припиняє свою діяльність. Утім у коментарі ІА Дивись.info директор «Кінопалацу» Дмитро Можаровський спростував інформацію про остаточне закриття, відтак пояснив, що у зв’язку з карантином він поки не зможе почати діяльність.

У Львові та по всій Україні дозвіл на відкриття кінотеатрів офіційно оприлюднили з 2 липня 2020 року, а пізніше в мерії зняли обмеження щодо проведення інших заходів, утім з обов’язковим дотриманням режиму карантину та температурним скринінгом.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: