Конференція IT Arena 2020 року відбудеться в онлайн форматі

Одна з найбільших технологічних подій України відбудеться в онлайн форматі.

Про це інформує Lviv IT Cluster.

Минулого року конференція зібрала 3800 учасників та 90 спікерів. Зібрати таку кількість відвідувачів у закритому просторі, навіть з дотриманням усіх безпекових норм та обмежень, означатиме піддати ризику здоров’я відвідувачів конференції, тому подія переформатовується в віртуальну.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

«Протягом останніх місяців ми прискіпливо спостерігали за ситуацією в Україні та світі, та активно готували проведення події попри все, адже стартуємо комунікацію з потенційними спікерами задовго до дати проведення конференції. Проте, ситуація із захворюванням та поширенням COVID-19 залишається нестабільною, а ми не можемо ризикувати здоров’ям наших відвідувачів, спікерів та команди. Окрім того, велика частина аудиторії IT Arena та спікерів – це люди з інших країн, які не можуть прилетіти до Львова через обмеження пересування між країнами. IT Arena – єдина повністю англомовна конференція України й ми не хочемо змінювати це позиціювання, тому офіційно переходимо в онлайн формат, аби зберегти подію такою ж, з кращими англомовними експертами світу технологій», – коментує Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластеру, головного організатора IT Arena.

Читайте також: Google презентувала свої перші 5G-смартфони

IT Arena відбуватиметься у зручному форматі, який поєднуватиме найкращий контент, можливості нетворкінгу та нових контактів, а також інтерактивних сесій. За словами організаторів, конференція проходитиме на онлайн-платформі у поєднанні з мобільним додатком IT Arena, а це дозволить кожному бути активним учасником події та отримати найкращий користувацький досвід. Достатня кількість перерв між доповідями, паралельні спілкування у групових чатах за інтересами, створення нових каналів та дискусій, прослуховування стартап пітчів – це все стане можливим для найпродуктивнішої участі в події на відстані. Зі зміною формату подія не втратить звичного поділу на чотири потоки тематичних доповідей (Business, Startup, Product, Tech), а також традиційно відбуватиметься битва кращих українських стартапів – Startup Competition. Усі деталі стосовно платформи з’являться незабаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: