У Митрополичих садах упродовж трьох днів відбудеться низка концертів

У Митрополичих садах, що на території Святоюрського комплексу у Львові, до Дня Незалежності відбудеться низка концертів. Тож упродовж трьох днів — 22, 23 та 24 серпня, Митрополичі сади відкриють для відвідувачів.

Про це інформує пресслужба Львівської міськради.

Так, в суботу, 22 серпня, українські джазмени зіграють спеціальну джазову програму із вокальних та інструментальних хітів та стандартів. У концерті візьмуть участь Анастасія Літвінюк та Ігор Гнидин (лідери проєкту ShockolaD), контрабасист Сергій Федорчук та вокалістка Юлія Швед. Спеціальна програма «Літній Джаз в саду» — це хіти Френка Сінатри, Тоні Беннета, Енді Вільямса та інших.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

У неділю, 23 серпня, прозвучить «Музика з фільмів про кохання». До підбірки увійдуть відомі мелодії фільмів 20 та 21 століття у виконанні оркестру під керівництвом народного артиста України Богдана Мочурада.

Початок концертів о 19.30 год.

Читайте також: Москаленко розповів, як у Львові святкуватимуть День Незалежності

У понеділок, 24 серпня, Оксана Муха представить концертну програму «Два кольори». У виконанні переможниці проєкту «Голос країни» звучатимуть найкращі українські пісні: «Гуцулка Ксеня», «Я піду в далекі роки», «Черемшина», «Ворожка», «Де ти тепер», «Шуміша ліщина"тощо.

До слова, до Дня Незалежності співачка готує прем'єру свого дебютного кліпу — на народну пісню «Шуміла ліщина». Початок концерту о 20.00 год.

Події та заходи, що відбуваються на території Митрополичих садів, організовують заради підтримки соціальних проєктів та утримання самих садів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: