У ще одному пологовому будинку Львова відновили партнерські пологи

IMG_4513
Фото з архіву.

Відтепер дозвіл на партнерські пологи отримав ще один пологовий будинок у Львові — Львівський обласний клінічний перинатальний центр на вулиці Джорджа Вашингтона, 6.

Про це повідомили на сторінці медзакладу в Facebook.

Там зазначають. що згідно з наказом ДОЗ № 659 від 11.09.20 відновлено партнерські пологи.

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі також нагадали правила, згідно з якими партнер може бути присутнім при пологах.

«Партнеру для перебування на пологах необхідно мати при собі: документ, що засвідчує особу, змінні одяг та взуття, захисний одяг — високі бахіли,халат, шапочку, рукавиці та маску», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, у приймальному відділенні центру будуть проведені проводитимуть температурний скринінг, обробка за допомогою Ю-бокса, анкетування та збір епідеміологічного анамнезу.

«На партнерських пологах допускається присутність лише близької особи
Не допускається перебування партнера у пологовому відділенні центру більше годин після завершення пологів. Не допускається присутність на пологах доули», - підсумовують у медустанові.

Нагадуємо, що міська комісія ТЕБ і НС ухвалила рішення відновити партнерські пологи 10 вересня. Тоді йшлось про два медичні заклади, які приймають породділь та належать місту — на вул. Мечникова та вул. Рапопорта. Останній запрацює з 1 жовтня 2020 року.

Раніше ж, у червні, львів’янин Олександр Ульянець зареєстрував петицію щодо повернення партнерських пологів, і станом на 10 вересня вона зібрала необхідну кількість підписів — 528 з 500 необхідних— для розгляду в міській раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: