Apple шукає працівника, який навчить говорити Siri українською

64293

Компанія Apple шукає аналітика анотацій, який володіє українською мовою, щоб навчити свого голосового помічника Siri розуміти її.

Про це йдеться на сайті Apple.

Як аналітик анотацій, ви будете слухати й розшифровувати аудіофайли, а також оцінювати реакцію Siri й використання нею мови клієнтів, які погодилися на участь у програмі оцінювання. Ви будете використовувати свої мовні й культурні знання, а також аналітичні навички, щоб оцінювати відповіді на відповідність рекомендаціям.

Серед потрібних навичок: вільне володіння українською та англійською мовами, уважність, огранізованість, розуміння усіх українських діалектів. А також потрібно мати вищу освіту та досвід в подібній сфері роботи. Майбутнім місцем роботи аналітика анотацій буде ірландське місто Корк.

Натомість, компанія обіцяє «конкурентоспроможну оплату праці, великі переваги, право брати участь в акціонерному плані компанії, відпустки та знижки працівникам».

Читайте також: Apple зареєструвала представництво в Україні

Компанія нагадує, що сервіси Apple - найкращі. І як частина Анотаційної команди ви гратимете центральну роль у покращенні взаємодії з користувачем. І обіцяють вам середовище, де люди працюють в швидкому, динамічному, орієнтованому на технології середовищі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: