У Львові будуватимуть притулок для тварин

IMG_5583-630x420
Фото з архіву.

З 2021 року у Львові планують почати будівництво притулку для тварин за відкоригованим проєктом.

Про це повідомив міський мер Андрій Садовий у вівторок, 6 жовтня.

За його словами, такий об'єкт вартує неймовірний грошей, відтак необхідно попрацювати над проєктом, оптимізувати його, аби будівництво стартувало з початку наступного року.

У мерії додають, що оновлений проєкт такого притулку передбачитиме сучасну ветеринарну клініку з грумінг-салоном та перетримкою тварин, тренувально-вигульний майданчик для собак, центр кремації тварин, а також центр адопції та продовженої перетримки безпритульних тварин.

Нагадуємо, в місті діє Домівка врятованих тварин, яку можуть закрити через неспроможність годувати звірів. Тому містян просять допомогти продуктами для вихованців

До слова, у Львові функціонує Український центр адопції при ЛКП «Лев». Тут опікуються безпритульними котиками і песиками, однак відпускають на вулиці.

Окрім цього, львів'янка Марія Дергачова торік створила платформу в соцмережах «Львівські лапи», завдяки якій нові господарі зможуть знайти тваринку та взяти додому. У мережі комунікують волонтери, які забирають на перетримку тваринок, поки не знайдуться нові господарі.

Також для котиків вулиці у місті встановили годівнички у кількох районах Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: