Невдовзі в Україні інформуватимуть про вітчизняну IT-галузь, - Мінцифри

unnamed
Зображення ілюстративне. Джерело: Інтелектуальні дискусії

Міністерство цифрової трансформації створює сайт, який інформуватиме про поточний стан української IT-галузі та надасть можливість для пошуку бізнес-інформації про українські компанії.

Про це повідомила пресслужба відомства.

«Мінцифри створює онлайн-платформу, яка буде відображати поточний стан української ІТ-екосистеми, надасть можливість для пошуку бізнес-інформації про ІТ-компанії, людей, інвесторів і взагалі про всю технологічну екосистему України», – сказано в повідомленні.

Зокрема, на сайті буде зібрана і структурована інформація про всю IT-екосистему, яка стосується університетів, стартап-акселераторів, технохабів і всіх технологічних індустрій.

«Це відкриє нові можливості для ринку і дозволить більш ефективно взаємодіяти і розвиватися всім учасникам екосистеми», – сказано в повідомленні.

Власне, проєкт створюється в межах Меморандуму між Мінцифри і компанією Sannacode, яка спеціалізується на веброзробці і створенні мобільних додатків.

Як зазначають у повідомленні, раніше до створення порталу вже приєдналися компанії Ukrainian Bridge і DOU, які допомагають джерелами даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: